GastroWiedza.pl
O Firmie
Jesteśmy nowoczesną firmą, wyspecjalizowaną w kompleksowym doradztwie dla gastronomii.
W branży gastronomicznej działamy kilkudziesięciu lat. Nasi pracownicy to nie tylko doświadczeni specjaliści, ale przede wszystkim praktycy. Każdy członek zespołu jest specjalistą w swojej dziedzinie.
ZarządzanieGastronomią.pl to marka, która oferuje pomoc i doradztwo wszystkim firmą oraz instytucjom z branży gastronomicznej. Dzięki ogromnej pasji i stale poszerzanej wiedzy jesteśmy w stanie podjąć się każdego projektu..
Nasza firma to gwarancja świadczenia najwyższej jakości usług doradczych. Indywidualne podejście zapewnia elastyczność w realizacji zadań, skrojonych na potrzeby naszych klientów. Oferujemy profesjonalne doradztwo w każdej dziedzinie z branży HoReCa
Celem naszych działań jest zwiększenie zysków z działalności gastronomicznej naszych Klienów.
Zakres usług, jakie oferujemy:
- Usługi doradcze, coachingowe i wsparcie w zakresie prowadzenia biznesu HoReCa oraz Startup Support ukierunkowane na zwiększanie zysków, poprawę jakości i rozwój danego biznesu gastronomicznego.
- Tworzenie dokumentacji przedsiębiorstwa z oceną opłacalności inwestycji Biznesplan.
- Opracowanie zbioru standardów w zakresie funkcjonowania, zarządzania, bezpieczeństwa i procedur pracy.
- Weryfikacja sprawności i prawidłowości działania lokalu i pracowników oraz jakości usług (audyty).
- Tworzenie i wdrażanie konceptów gastronomicznych na zlecenie, według wytycznych Inwestora. Współpraca w pełnym lub częściowym zakresie, w zależności od ustaleń indywidualnych i powierzonego zakresu prac.
- Rozpoznanie otoczenia rynkowego dla uzyskania przewagi konkurencyjnej dla nowych i istniejących konceptów.
- Wstępną weryfikacja lokali pod względem zgodności z obowiązującymi przepisami, potencjału i atrakcyjności dla planowanego konceptu gastronomicznego.
- Profesjonalne projekty w zakresie niezbędnym dla planowanych i istniejących lokali gastronomicznych.
- Inwentaryzacja lokalu gastronomicznego i sprzętu technologicznego do sporządzenia projektu technologicznego.
- Profesjonalne projekty technologiczne małej i dużej gastronomii, kuchni cateringowych, kawiarni i barów wraz z uzgodnieniami projektu z rzeczoznawcą: do spraw higieniczno-sanitarnych, ppoż i BHP.
- Opracowanie pełnej księgi HACCP z GHP i GMP z instrukcjami i procedurami
- Odbiór lokalu przez Sanepid.
- Prowadzenie profesjonalnych szkoleń dla kadry kierowniczej i pracowników w zakresie:
- sprzedaży sugerowanej
- standardów obsługi Gościa
- zachowania jakości i przepisów HACCP
- zarządzania zespołem
- technik przywódczych
- obliczania FOOD COST