O firmie

Zarzadzaniegastonomia.pl

O Firmie

Jesteśmy nowoczesną firmą,  wyspecjalizowaną w kompleksowym doradztwie dla gastronomii.
W branży gastronomicznej działamy kilkudziesięciu lat. Nasi pracownicy to nie tylko doświadczeni specjaliści, ale przede wszystkim praktycy. Każdy członek zespołu jest specjalistą w swojej dziedzinie.

ZarządzanieGastronomią.pl to marka, która oferuje pomoc i doradztwo wszystkim firmą oraz instytucjom z branży gastronomicznej. Dzięki ogromnej pasji i stale poszerzanej wiedzy jesteśmy w stanie podjąć się każdego projektu..

Nasza firma to gwarancja świadczenia najwyższej jakości usług doradczych. Indywidualne podejście zapewnia elastyczność w realizacji zadań, skrojonych na potrzeby naszych klientów. Oferujemy profesjonalne doradztwo w każdej dziedzinie z branży HoReCa

Celem naszych działań jest zwiększenie zysków z działalności gastronomicznej naszych Klienów.

Zakres usług, jakie oferujemy:

  • Usługi doradcze, coachingowe i wsparcie w zakresie prowadzenia biznesu HoReCa oraz Startup Support ukierunkowane na zwiększanie zysków, poprawę jakości i rozwój danego biznesu gastronomicznego.
  • Tworzenie dokumentacji przedsiębiorstwa z oceną opłacalności inwestycji Biznesplan.
  • Opracowanie zbioru standardów w zakresie funkcjonowania, zarządzania, bezpieczeństwa i procedur pracy.
  • Weryfikacja sprawności i prawidłowości działania lokalu i pracowników oraz jakości usług (audyty).
  • Tworzenie i wdrażanie konceptów gastronomicznych na zlecenie, według wytycznych Inwestora. Współpraca w pełnym lub częściowym zakresie, w zależności od ustaleń indywidualnych i powierzonego zakresu prac.
  • Rozpoznanie otoczenia rynkowego dla uzyskania przewagi konkurencyjnej dla nowych i istniejących konceptów.
  • Wstępną weryfikacja lokali pod względem zgodności z obowiązującymi przepisami, potencjału i atrakcyjności dla planowanego konceptu gastronomicznego.
  • Profesjonalne projekty w zakresie niezbędnym dla planowanych i istniejących lokali gastronomicznych.
  • Inwentaryzacja lokalu gastronomicznego i sprzętu technologicznego do sporządzenia projektu technologicznego.
  • Profesjonalne projekty technologiczne małej i dużej gastronomii, kuchni cateringowych, kawiarni i barów wraz z uzgodnieniami projektu z rzeczoznawcą: do spraw higieniczno-sanitarnych, ppoż i BHP.
  • Opracowanie pełnej księgi HACCP z GHP i GMP z instrukcjami i procedurami
  • Odbiór lokalu przez Sanepid.
  • Prowadzenie profesjonalnych szkoleń dla kadry kierowniczej i pracowników w zakresie:
    • sprzedaży sugerowanej
    • standardów obsługi Gościa
    • zachowania jakości i przepisów HACCP
    • zarządzania zespołem
    • technik przywódczych
    • obliczania FOOD COST
Jak możemy Ci pomóc?

Wystarczy, że do nas napiszesz, a my skontaktujemy się z Tobą.