Projekty technologiczne w gastronomii

Projekty technologiczne w gastronomii zarzadzaniegastronomia.pl

Projekt technologiczny zaplecza gastronomicznego jest pierwszą i najważniejszą sprawą, którą należy zająć się bezpośrednio po znalezieniu lokalu. GastroWiedza oferuje profesjonalne usługi w tym zakresie.
Projekty sporządzamy w pełnej zgodności z obowiązującym prawem w zakresie norm sanitarnych, BHP i systemu HACCP, a w razie potrzeby pomagamy w uzyskaniu przewidzianych w przepisach odstępstw. Gotowe projekty opiniowane są przez rzeczoznawców w zakresie norm sanitarnych oraz BHP, co bardzo usprawnia późniejsze odbiory lokalu przez Inspekcję Sanitarną.

Nasze usługi adresujemy do:

  • zakładów żywienia zbiorowego: restauracji, domów weselnych, hoteli, pensjonatów, zajazdów, kantyn;
  • małej gastronomii: barów, kawiarni, cukierni;
  • kuchni kateringowych, przedszkolnych, szkolnych czy szpitalnych.

Oferta obejmuje:

  • układ funkcjonalny pomieszczeń uwzględniający proces produkcyjny i charakter działalności lokalu gastronomicznego;
  • wytyczne architektoniczno-budowlane wraz z rysunkami technicznymi;
  • wytyczne dla instalacji elektrycznej, gazowej, wodno-kanalizacyjnej i wentylacyjnej wraz z rysunkami technicznymi;
  • wykaz wyposażenia technologicznego dostosowany do potrzeb działalności gastronomicznej.

Usługa jest zawsze zindywidualizowana i w pełni dostosowana do potrzeb klienta. Nasza praca rozpoczyna się od wizyty w lokalu i wywiadu z zamawiającym, a w trakcie realizacji dokonujemy bieżących konsultacji, by efekt końcowy spełniał wszystkie oczekiwania inwestora.

GASTROWIEDZA.PL – TO MIEJSCE, W KTÓRYM ZNAJDZIESZ PROFESJONALNE WSPARCIE, WYSPECJALIZOWANĄ KADRĘ Z SZEROKIM DOŚWIADCZENIEM GASTRONOMICZNYM I KONKURENCYJNE CENY.

Jak możemy Ci pomóc?

Wystarczy, że do nas napiszesz, a my skontaktujemy się z Tobą.