Kadra

  • Marcin Dyrda

    Założyciel firmy i główny szkoleniowiec. Ekspert i praktyk gastronomii, z wieloletnim doświadczeniem. Pomysłodawca i właściciel profesjonalnego...

    Czytaj więcej
  • Jerzy Morawski

    Konsultant w zakresie profesjonalnej obsługi w hotelach i restauracjach w Polsce. 38 letnie doświadczenie w branży gastronomicznej, w tym 27 lat pracy...

    Czytaj więcej
  • Edyta Duchnowska

    Radca prawny wpisany na listę Radców Okręgowej Izby Radców Prawnych w Warszawie. Posiada ponad 12 letnie doświadczenie w obsłudze przedsiębiorców...

    Czytaj więcej
  • Angelika Parys

    Od początku swojej kariery zawodowej jej praca związana jest z gastronomią i zapewnieniem jakości żywności.

    Czytaj więcej
  • Katarzyna Pilecka

    Już podczas studiów ukończyła szkolenie audytorów wewnętrznych systemu HACCP, zakończone państwowym egzaminem.

    Czytaj więcej
  • Korneliusz Smolik

    Specjalista ds. e-marketingu dysponujący wieloletnim doświadczeniem w branży PR oraz SEO/SEM. Ekspert w obszarze działań Public Relations oraz marketingu...

    Czytaj więcej
  • Michał Słowiński

    Architekt i projektant form przemysłowy. Absolwent wydziału architektury Politechniki Śląskiej oraz londyńskiej Royal College of Art. W firmie GastroWiedza.pl...

    Czytaj więcej

W projektach doradczych, w zależności od potrzeb biorą udział również inni specjaliści i praktycy gastronomii: szefowie kuchni z wieloletnim doświadczeniem, praktyjący menedżerowie z wielu branży gastronomicznych, certyfikowani sommelierzy, bariści, barmani, technolodzy zajmujący się jakością żywności, projektanci technologii, specjaliści od wyposażenia kuchni, zaplecza i sali, specjaliści od marketingu, informatycy, itp…

Jak możemy Ci pomóc?

Wystarczy, że do nas napiszesz, a my skontaktujemy się z Tobą.